Lieve zussen

Iedereen die zussen of broers heeft weet hoe het voelt. Je bent jong, je hebt ruzie over alles en je vind elkaar maar bloedirritant. Nou moet ik zeggen dat ik absoluut het recht had om mijn zussen te haten aangezien iemand ooit mijn kop op de tafel stootte…
Maar dan wordt je ouder en kan je inmiddels lachen om elkaars nare streken. 

Ik ben de jongste en ik voelde altijd een onwijs grote druk om mijzelf te bewijzen. Ik voelde mij vaak niet goed genoeg, niet wijs genoeg en heb het ook vaak genoeg aan moeten horen van mijn ‘grote irritante zussen’. Niet wetende dat zij gewoon simpelweg het beste met mij voor hadden, misschien af en toe te veel, maar goed, laat dat niet zien hoeveel ze om mij geven? Soms moet je even op je bek gaan om te leren, en ook ik moest leren om alles wat minder serieus te nemen en minder druk op mijzelf te zetten.

Australie was pittig, ik heb onwijs mooie herinneringen gemaakt maar ik kan niet ontkennen dat het zwaar was en dat is ok, inmiddels kan ik er om lachen. Na een jaar en twee maanden van huis weg te zijn kwam ik afgelopen februari op bezoek om gedag te zeggen voordat ik naar Singapore vertrok. Meteen ging ik dezelfde avond uit eten bij Hudson Voorschoten, het restaurant die mijn zus (wat een baas!) heeft geopend in de tijd dat ik weg was. Lianne schoot in tranen toen ze mij zag en dan besef ik mij, die grote stoere zus van mij houd zo veel van mij en ik van haar.

Hoe meer ik weg van huis ben, hoe dichter wij naar elkaar groeien voor mijn gevoel en hoe meer ik mijn zussen waardeer. Want hoe gaaf is het dat ik twee vriendinnen hebt in het leven die er altijd voor mij zullen zijn, wat er ook gebeurd?

Voor mijn (soms) lieve zussen;

Sorry voor alle keren dat jullie je zorgen moesten maken om mij (hihi)
Sorry voor de keren dat ik mij alleen terug trok, ik ben heel sociaal nu haha
Sorry voor alle keren dat ik jullie advies vraag maar uiteindelijk toch geen reet van aantrek omdat ik toch wel mijn eigen ding doe haha! (Ik verwacht een paar sorry’s terug)

HAHA.
Bedankt voor jullie support om mijn dromen achter na te gaan ♥
En vooral bedankt om mij er aan te herinneren om het leven wat minder serieus te nemen en gewoon te blijven lachen.

Ook al ben ik ver weg, ik denk heel veel aan jullie en ik kan niet wachten om jullie te zien!

Next trip → Oktober 2018, Singapore & Malaysia, Borneo. Mother – daughters trip

DSC_0172_35e

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s