Creating my life

Ruim een anderhalve maand geleden ben ik al weer naar Singapore verhuisd. Niet wetende of het op het moment de juiste keuze was in mijn leven. Tot ik besefte wat ik heb geleerd tijdens mijn meditatie cursus, je bent altijd wat je hoort te zijn. Het was niet makkelijk weg te gaan van een plek waar ik mij thuis voelde, mijn relatie te beëindigen en alleen te verhuizen naar een nieuw land waar ik nog nooit ben geweest. En heel even had eenzaamheid en verwarring de controle tot iemand datgene tegen mij zei wat mij bekend voor kwam: Je bent waar je hoort te zijn. En ineens ging er een knop in mij om en accepteerde ik de situatie hoe het was, liet ik verdriet toe, liet ik eenzaamheid toe en gaf ik het vechten op. En besefte ik, ik ben waar ik ben, omdat ik daar voor heb gekozen. Er kwam ruimte voor geluk, dankbaarheid voor de nieuwe start en zelfvertrouwen dat ik de juiste keuze voor mijzelf had gemaakt.

Werk werd een stuk leuker en ik voelde mij niet meer zo leeggezogen, in plaats van dat ik moe en negatief was, veranderde ik weer in de energieke, vrolijke Nienke die ik wil zijn. Ik gaf mezelf de ruimte om te verwerken, en dan komt er ruimte voor liefde.

Liefde voor de zaal is er zeker want we hebben keihard gewerkt om alles te bouwen en klaar te maken om te openen.

De zaal is inmiddels gebouwd, er moeten nog van details afgewerkt worden maar de lessen draaien en er gaat een spannende tijd tegemoet. Het is heel interessant om te zien wat je allemaal met een team kan bereiken, samen te brainstormen en oplossingen vinden om dat doel te bereiken die je voor het bedrijf gesteld hebt. Ik ben onwijs veel aan het werk, en er was een lange periode dat ik daar heel tegen was en altijd zei dat ik niet voor een carrière leef. Maar nu heb ik weer gemerkt hoe ik erg ik van mijn werk houd en hoeveel energie ik daar uit haal, hoe vaak het helemaal niet als werken voelt. Daar in tegen voelt het juist andersom nu, dat ik nu juist de tijd hebt om te investeren in werk, leren en aan mijn toekomst te denken.

Singapore moet ik nog ontdekken, veel tijd heb ik nog niet gehad om de toerist uit te hangen maar ik heb een onwijs leuk team om mij heen waarbij ik mij thuis voel. Ik denk dat ik in een fase zit dat Singapore als thuis begint te voelen. En laat dat nou precies iets zijn waar ik even aan toe was op dit moment.

Er komt ruimte om nieuwe plannen te maken en mij zelf vragen stellen; Waar wil ik naar toe in mijn leven? Wat is mijn doel voor de komende twee jaar? Wat maakt mij gelukkig en hoe ga ik dit aanpakken? Hoe ga ik het meest uit mijn leven halen om mijzelf en anderen te helpen waar ik kan?

Ik heb geen controle over wat mij overkomt, maar ik heb wel controle hoe te reageren en te zoeken waar ik wel controle over hebt in mijn leven. En dat is het grootste cadeau wat iedereen zichzelf kan geven.

blackwhite
“Incredible change happens in your life when you decide to take control of what you do have power over instead of craving control over what you don’t.”

 

 

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s