Going with the flow, Singapore

Soms moet ik even stil staan bij mijn leven, en denk ik: ‘jeetje, wat gebeurd er toch altijd veel bij jou’ zeg ik dan ook letterlijk tegen mijzelf. Van alleen reizen in Australië, naar denken dat ik de liefde van mijn leven heb gevonden naar een gebroken hart, van een onverwachte toch nog thuis te vinden in Brisbane naar verplicht moeten verlaten omdat mijn visum verloopt, naar een plotselinge nieuwe kans in Singapore die ik dan ook meteen met alles grijp. En ook hier moet ik weer opnieuw beginnen maar deze keer vertrouw ik op mijzelf, en weet ik hoe sterk ik ben als ik naar het afgelopen jaar kijk en weet ik dat ik verdomme gewoon, als een baas, mijn droom aan het leven ben. HOE gaaaaaf?!

∼Het is druk en ik kom aan midden in de chaos, de chaos van een nieuwe locatie openen. Ik zie hoe het te werk gaat en heel even denk ik: kan ik dit wel?! Maar dan hef ik mijn hoofd, rol mijn schouders naar achter en zeg ik tegen mijzelf: Ik kan dit, en alles wat ik nog niet kan, ga ik nu leren. De knop gaat om en mijn gedachtes gaan op volle focus. Hoe ga ik dit aanpakken? Ik ben scherp tijdens vergaderingen, elk Engels woord wat ik nog niet ken schrijf ik op, ik maak aantekeningen en brainstorm over alles wat ik heb geleerd de afgelopen jaren. Wat kan ik hier toepassen, wat zijn mijn sterke kanten?

De dagen vliegen voorbij, mijn rol wordt steeds duidelijker en samen met mijn manager vormen wij een team. Bijna gaat de nieuwe turnhal openen en gaat het echte werk beginnen. De kinderen zullen binnen stormen, de lessen zullen zich razendsnel vullen en wij staan klaar. Klaar om dromen te verwezenlijken, klaar om ons werk toe te passen en hopelijk stralende glimlachen te zien.

En dan voel ik weer hoe dankbaar ik ben voor mijn werk, hoeveel ik kan betekenen voor een kind. Ik kan haar/hem leren om in zichzelf te geloven, om dromen na te streven en het vertrouwen in zichzelf te hebben om nooit op te geven.

En dankbaar voor deze kans en alles wat ik het afgelopen jaar heb meegemaakt. De lessen die ik heb geleerd, de mensen die ik heb leren kennen en hoe ik weer een stukje wijzer ben geworden.

Ik hoop jullie zo veel mogelijk op de hoogte te kunnen houden van mijn leven in Singapore. Op het moment is het werken, werken, werken maar ik kan ook niet wachten om dit land te ontdekken! Wordt vervolgd!

DSC_0884
» Me, jumping in this new opportunity not knowing where I will end up this time! «

 

 

Een gedachte over “Going with the flow, Singapore

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s