Peace out Hollandia!

Ik mag niet klagen, ik heb mijn dagen heerlijk in Bali gespendeerd toen mijn visum was verlopen in Australie. Even wist ik niet meer wat ik moest doen, weer geen plan maar toch diep in mij de drive om mijn droom door te zetten. ‘Hoe ga ik dit doen?’ Ging vaak in mij om..

Ga ik even naar Nederland? Werken en opnieuw sparen zodat ik naar Nieuw Zeeland kan.. Maar nu ben ik zo dichtbij..  Of terug naar Brisbane? Studeren of een sponsor zoeken? Veel mogelijkheden, waar word ik gelukkig van? Brainstormen, brainstormen, brainstormen..

Ik besloot het even los te laten en te genieten van mijn tijd in Bali, ik was tenslotte helemaal vrij van verplichtingen en hoefde helemaal niks. Langzaamaan voelde ik mijn energie weer terug komen en ik werd ook een stuk optimistischer. Het maakte mij niet meer uit, of even vakantie vieren en dan lekker naar Nederland vrienden en familie zien. Naar Nederland gaan hoeft niet te betekenen dat ik niet meer weg kan dus besloot ik mij daar ook over heen te zetten. Maar misschien kan er ook iets anders op mijn pad komen, wat altijd kan, dus stond ik open voor nieuwe kansen. En welke energie je afgeeft is de energie die je zal krijgen..

Ik krijg een berichtje van mijn oud teamleider van Amerika, of ik geinteresseerd ben om in Singapore te werken. Er staan vacatures open voor het bedrijf waar ze werkt en moest meteen aan mij denken. Ik hoefde er niet lang over na te denken en pakte mijn tablet er bij om meteen aan de slag te gaan. Ik kon het ook niet geloven, wat een groot compliment dat ze meteen aan mij moest denken, ik werd zelfs een beetje emotioneel, dat mijn harde werken nu word ‘beloond’.

Niet veel later na mijn mail kreeg ik antwoord terug, of ik een skype geprek met ze wilde hebben. Een dag later had in mijn eigen hoekje gemaakt in het hostel, hopen dat het rustig bleef zodat ik onverstoord mijn sollicitatie gesprek kon doen. Alles ging goed..

Ze boden mij een baan aan, assistent manager voor een nieuwe locatie die ze eind februari openen.. ik dacht even dat ik het niet goed hoorde, ik? Assistent manager? Ik had het toch echt goed verstaan en ik voel zenuwen opkomen, kan ik dit wel? Maar ook hell yeah dit kan ik, kom maar op! Een nieuwe uitdaging, nieuwe kansen en vooral weer een baan in mijn eigen vak!

Dus vandaar dat je mij nu in Nederland ziet, om even mijn familie en vrienden te zien, om mijn spulletjes te verzamelen die ik graag mee wil nemen. Om toch echt deze grote stap te zetten: Nienke emigreert naar Singapore!

DSC_0588

‘PEACE OUT HOLLANDIA’

4 gedachtes over “Peace out Hollandia!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s