MUST DO: Skydiven in Australie!

Al vanaf het moment dat ik van plan was om naar australie te gaan, wist ik, ik moet er skydiven! In mijn wanderlust app stond het in mijn lijstje ‘bucketlist’. Voor iedereen die hier is raad ik ook keihard aan, ga het doen! Want het is echt een onvergetelijke ervaring!

Kevin was het van plan om ‘ooit’ te doen, maar zijn plan werd even versneld door mijn wil haha! Hoppakee zo sleur je elkaar mee! Want niemand beloofd je morgen en ooit wordt vaak nooit. Nu leef je, dus nu moet je het doen wat het ook is wat jij wilt!

Zou jij het ook aandurven?

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s