Een korte update

Na drie maanden in Sydney te hebben gewoond en gewerkt was zo’n beetje alle energie uit mij gezogen. Dat kan persoonlijk zijn, dat kan de sfeer van de stad zijn, wat het ook was, ik wist dat ik er weg moest. Mama wist hoe ik mij voelde, dus die vroeg: hoe zou je het vinden als ik je op kom zoeken?

En zo begon ons avontuur met op de planning: Sydney, Tasmanië, Melbourne en dan vervolgens met de caravan van Sydney naar Cairns rijden. En inmiddels zijn wij al twee en een halve week onderweg en bevalt het ons super goed! Wij maken zo ontzettend veel mee dat het lijkt alsof wij al veel langer onderweg zijn!

Door dat wij zoveel aan het reizen zijn heb ik niet heel veel tijd om mijn blog up to date te houden dus moeten jullie heel even wachten op de geweldige verhalen. Wel kan ik je vertellen dat ik niet kan wachten om het met jullie te delen!

Groetjes van ons, vanuit het mooie Australie !

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s